Abnovo

hållbarhet & harmoni

 

Tjänster

konsult.

Jag hjälper dig att miljömärka ditt företag eller din organisation. Jag kan delta som medarbetare eller vara projektledare för ett kortare eller längre projekt inom hållbar utveckling.

föreläsningar.

Mina föreläsningar tar vid där andra slutar. Jag ger en bakgrund till varför det är viktigt att agera miljövänligt, vilka möjligheter vi har att agera hållbart och, viktigast, hur vi förändrar ett beteende. Jag har breda kunskaper om hållbar utveckling och djupa kunskaper inom psykologi vilket gör mina föreläsningar annorlunda, tankeväckande och ger dig möjligheter att förändra ditt beteende.  


hållbarhetscoaching.

Coaching är en metod för beteendeförändring. Den är framtidsfokuserad och centrerad kring dig som coachas. Du står för förändringsviljan och du är aktiv genom hela processen. Genom coachingen når vi tillsammans ditt mål om en mer hållbar livsstil. Denna del är fortfarande under utveckling. 


poweryoga.

Poweryoga är i sin enklaste form ett väldigt bra komplement till vanlig konditionsträning. Utövas det regelbundet kan det vara ett fantastiskt verktyg för en välmående kropp och själ. Min yoga är kraftfull, dynamisk, spännande och med glimten i ögat. Den passar alla, stela som viga. Våga prova!